Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای جبران خسارت های ناشی از سیل بهار امسال به رودخانه های استان، ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است که این میزان منابع صرف لایروبی و بازگشایی رودخانه ها می شود و تاکنون ۶۰ درصد از این میزان، معادل ۹۰ میلیارد ریال تخصیص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحید واسطه اظهار داشت: اکنون با تخصیص اعتبارات، کار لایروبی و بازگشایی در نقاط مختلف آغاز شده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی افزود: برای جبران خسارت های سیل به تاسیسات آبی استان هم ۷۵ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است که از این میزان ۳۷ میلیارد ریال تخصیص داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این و به صورت موقت برای بازسازی سازه ها و تاسیسات خسارت دیده اقدام شده است اما با جذب اعتبارات، اقدامات لازم پیگیری می شود.  

واسطه در بخش دیگر سخنان خود در باره ساماندهی آب های سطحی گلستان شهر بجنورد اظهار داشت: اجرای این طرح ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد اما اجرای آن معطل تامین منابع است.

وی خاطرنشان کرد: مطالعات مربوط به هدایت آب‌های سطحی و جلوگیری از مشکلات سیلاب در گلستان شهر بجنورد انجام شده اما اجرای آن لنگ تامین اعتبار است.

واسطه پیش از این گفته بود که بر اساس طرح مطالعه شده، سیلاب و روان آب‌های گلستان شهر جمع آوری و به کال پسته منتقل می‌شود و برای ساماندهی مسیل های گلستان شهر بجنورد باید ۱۳ کیلومتر کانال، چهار دهنه پل و ۲۵ مورد کف بند اجرا شود.

وی در باره مخاطرات سیل در مجموعه مسکونی گلستان شهر خاطرنشان کرد: برای ساخت و سازها باید استعلام‌های لازم از شرکت آب منطقه‌ای انجام شود البته در سال‌های اخیر این اقدام انجام می‌شود.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: در سال ۹۱ اخطارهای لازم در زمینه سیل گیر بودن مجموعه مسکونی گلستان شهر بجنورد داده شده است اما ساخت و سازها در مسیر آب‌های سطحی اجرا شده است.

گلستان شهر بجنورد، بزرگترین مجموعه مسکونی خراسان شمالی است که در قالب طرح مسکن مهر در شمال بجنورد اجرا شده است.

برچسب‌ها خسارت سیل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مناطق سیل زده منابع آبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مناطق سیل زده منابع آبی خسارت سیل شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مناطق سیل زده منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برآورد اولیه خسارت‌ به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سمیه سلیمی، امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ از برآورد اولیه ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی خسارت سیل اردیبهشت به زیربخش‌های کشاورزی استان مازندران خبر داد.

وی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت سال‌جاری است، اظهار کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

وی برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی اضافه کرد: در زیر بخش دامی خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس ادامه داد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، دو طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 751457

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • ۶۰ میلیارد ریال برای ذخیره‌سازی آب شرب خواف تخصیص یافت
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی