Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خاکشور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تمامی نیروهای شهرداری بجنورد و ماشین آلات از شنبه شب در محل های مورد نظر استقرار یافته تا در صورت بروز سیل آمادگی هرگونه مقابله را داشته باشند.

 وی افزود: بر این اساس، شب گذشته تعداد ۶ دستگاه بیل مکانیکی در محل پل هایی که احتمال خطر سیلاب دارند شامل پل رسالت، فرودگاه، مسیر شهرک گلستان، جاده سنگ شکن و شهرک فرهنگیان مستقر شدند تا در زمان اعلام هشدار با سرعت وارد عمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاکشور خاطرنشان کرد: همچنین تعداد ۲۵۰ نفر از نیروهای شهرداری نیز در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.

 وی یادآور شد: در این میان ۴۵ دستگاه انواع ماشین آلات شهرداری نظیر ماشین آلات حمل کیسه شن و ماسه برای آمادگی به منظور جلوگیری از ورود سیلاب به داخل مغازه ها و خیابان های پر تردد و نیز کوچه ها در مناطق سیل خیز مستقر شده است.

معاون خدمات شهری شهردار بجنورد از مردم استان خواست در صورت بارندگی و آب گرفتگی معابر و خیابان ها و یا منازل در صورت نیاز موضوع را به شهرداری اطلاع دهند تا نسبت به آبگرفتگی منازل و کوچه ها اقدام شود.

وی گفت: به منظور جلوگیری از ورود سیلاب به داخل شهر در ادوار گذشته کانالی از محل میدان دفاع مقدس تا پارک آفرینش ایجاد شده تا تمامی آبهای سطحی جنوب شهر بجنورد وارد این کانال شود و از ورود آن به سطح شهر جلوگیری به عمل آید.

خاکشور در ادامه به بحران شیوع کرونا در کشور و استان اشاره کرد و گفت: در این راستا تمامی خیابانهای سطح شهر اعم از پارک‌ها و حاشیه شهر و خیابان ها هر روز توسط نیروهای بسیجی، مردم و خدمات شهری ضدعفونی می‌شود.

وی افزود: این کار بلافاصله بعد از پایان بارندگی مجدداً به عنوان یک برنامه کاری به ویژه در محلات پرتردد از قبیل داروخانه ها، درمانگاه ها و بیمارستان ها با جدیت انجام می شود.

شهر بجنورد ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.

 اداره کل هواشناسی خراسان شمالی روز شنبه با صدور اخطاریه ای نسبت به وقوع سیل در روزهای یکشنبه و دوشنبه هشدار داده و وضعیت قرمز را برای برخی مناطق استان اعلام کرده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان خراسان شمالی درآمد سیل شهرداری بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران

نماینده مردم تهران از درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های خصوصی، پیمانکارها، واسطه‌ها و برخی مدیران شهرداری تهران از محل تفکیک پسماند خبر داد و گفت: بر اساس شواهد موجود، برخی مدیران میانی شهرداری در مافیای پسماند ذینفع هستند. - اخبار استانها -

علی خضریان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ری، درباره معضل کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پسماند در اراضی کشاورزی ری، اظهار داشت: موضوع ساماندهی تفکیک زباله را بارها از شهردار تهران و استاندار تهران پیگیری کردم، زیرا که در صورت اجرای طرح جمع‌آوری و تفکیک پسماند از مبدأ، مشکل انتقال پسماند به روستاهای ری برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه پسماند تهران موضوعی پیچیده، حساس و متکثر است، افزود: یکی از دلایل اصلی معضل پسماند رانت و فسادی است که پشت مافیا پسماند وجود دارد.

نماینده مردم تهران در ادامه گفت: در حال حاضر شرکت‌های خصوصی، پیمانکارها، واسطه‌ها و برخی مدیران شهرداری سالانه در حدود 6 هزار میلیارد تومان از محل تفکیک پسماند درآمد کسب می‌کنند.

خضریان با بیان اینکه باند بزرگی در حوزه پسماند تهران وجود داد که می‌بایست در خصوص آن تصمیم‌گیری ملی انجام شود، تصریح کرد: در شهرداری عوامل ذی‌نفعی حضور دارند که اجازه نمی‌دهند معضل پسماند حل شود و یا MRF در تهران راه‌اندازی شود زیرا که با راه‌اندازی این طرح درآمد کلانی از دست مافیا خارج می‌شود.

وی تأکید کرد: براساس شواهد موجود چون برخی مدیران میانی شهرداری در این موضوع ذینفع هستند، هیچ‌گاه تصمیم‌گیری اساسی در این موضوع انجام نمی‌گیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در ادامه گفت: در مقطعی اعلام شد که شهرداری قصد اجرای تفکیک پسماند در مبدأ و جمع‌آوری پسماند به شیوه MRF را در شهر تهران دارد، اما طرح شکست خورد و تعطیل شد، در صورتی که اگر اصولی و دقیق اجرایی می‌شد، دیگر معضل تفکیک پلاستیک در اراضی کشاورزی ری را شاهد نبودیم.

وی افزود: در طرح MRF، شهر تهران به 8 پهنه تقسیم می‌شد و در هر پهنه نیاز به مرکز کوچکی برای تفکیک سطحی وجود داشت که در نهایت پسماند ورودی به آرادکوه نیز تفکیک شده و کاهش یافته به این منطقه منتقل می‌شد.

خضریان در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تفکیک زباله در مبدأ در استان اصفهان به صورت بسیار موفق اجرایی شده که کمکی نیز برای اقتصاد خانواده‌ها محسوب می‌شود، اما در تهران دست‌های پشت پرده‌ای در کار است که اجازه به ثمر رسیدن این طرح را نمی‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • تایوان: آماده مقابله با تحرکات چین در زمان تحلیف رئیس‌جمهور هستیم
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران
  • کشف دومین منزل انباشت زباله در بجنورد!
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد
  • دومین منزل انباشت زباله در بجنورد کشف شد
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی