Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@22:45:30 GMT

سیل و قطعی برق، آب بجنورد را قطع کرد!

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۶۶۱۳

سیل و قطعی برق، آب بجنورد را قطع کرد!

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، منصور درتومی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: از صبح امروز شاهد اختلال در آب‌رسانی به شهر بجنورد هستیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۶۰درصد از آب موردنیاز شهروندان از سد شیرین دره تأمین آب می‌شود، گفت: در شهر بجنورد در هر ثانیه، ۷۵۰ لیتر آب موردنیاز شهروندان است که ۴۵۰ لیتر از آن از محل سد تأمین می‌شود اما به علت ورود سیلاب به سد شیرین دره، فقط امکان برداشت ۳۰۰ لیتر آب بر ثانیه از قسمت فوقانی آبگیر سد که در سال گذشته به بهره‌برداری رسید، راداریم که این میزان نیز کفاف نیاز مصرفی شهروندان را نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیر امور آبفای شهرستان بجنورد افزود: همچنین به دلیل قطعی برق چاه‌های رزرو در مناطق کلاته نقی و ارکان که مابقی آب شرب موردنیاز شهروندان که ۳۰۰ لیتر است را نیز از دست دادیم.
 
درتومی بابیان اینکه افزایش مصرف در شهر بجنورد ۴۰ درصد افزایش‌یافته است، گفت: علاوه بر شرایط خاص مقابله با کرونا،  افزایش کم‌سابقه دما نیز مزید بر علت بوده است، بطوریکه در هفته جاری مصارف شهروندان از ۶۵۰ لیتر مصرف در هر ثانیه بیش از ۱۰۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش‌یافته است.

وی در پایان با اشاره بر اینکه تداوم افزایش دما را در طی روزهای آتی خواهیم داشت و پر شدن دوباره مخازن ذخیره آب زمان‌بر است، از شهروندان درخواست نمود تا مدیریت مصرف آب شرب را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده و از هرگونه استفاده آب شرب برای مصارف غیر شرب جدا پرهیز نمایند.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل آب بجنورد سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب چینی‌ها در باتری‌سازی: این باتری با آب کار می‌کند!

ایتنا - پژوهشگران چینی موفق به ساخت باتری جدیدی مبتنی بر آب شده‌اند که ادعا می‌شود نسبت به باتری‌های لیتیوم یونی سنتی، بسیار ایمن‌تر و دارای چگالی انرژی تا دو برابر بیشتر است.
این دستاورد می‌تواند انقلابی در صنعت خودروهای الکتریکی و سایر کاربردهای نیازمند باتری‌های پرظرفیت ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور لی چیانفنگ از موسسه فیزیک شیمی دالیان چین، باتری آبی با چگالی بالا را بر پایه انتقال چند الکترونی هالوژن‌ها همچون برم و ید ساخته‌اند.

در آزمایش‌ها، این باتری به ظرفیت ویژه بیش از ۸۴۰ آمپر ساعت بر لیتر و چگالی انرژی تا ۱۲۰۰ وات ساعت بر لیتر دست یافته است.

برای افزایش چگالی انرژی، محققان از مخلوط هالوژن‌های محلول یدید و برمید به عنوان الکترولیت استفاده کرده‌اند. این امر واکنش انتقال چندالکترونی را امکان‌پذیر ساخته و یون‌های یدید را به عنصر ید و سپس به یون یدات تبدیل می‌کند. یون یدات در فرایند شارژ در سمت مثبت باتری اکسید شده و در فرایند تخلیه به یدید کاهش می‌یابد.

وجود برمید در الکترولیت نیز باعث تولید برمید ید قطبی در طول شارژ می‌شود که واکنش با آب را برای تشکیل یدات تسهیل می‌کند. در طول تخلیه نیز یدات نه تنها برمید را به برم اکسید می‌کند بلکه در واکنش الکتروشیمیایی تخلیه هم شرکت دارد. این فرایند، عملکرد واکنش را بهینه کرده و جنبش و برگشت‌پذیری آن را بهبود می‌بخشد.

براساس یافته‌های این مطالعه که در مجله Nature Energy منتشر شده، در صورت اضافه کردن یک صفحه فلزی به کاتد این باتری، چگالی انرژی آن می‌تواند به ۱۲۰۰ وات ساعت بر لیتر برسد.

هنگامی که این الکترولیت با آند وانادیوم ترکیب شد، عمر چرخه باتری تا ۱۰۰۰ چرخه افزایش یافت که پایداری قابل توجهی را نشان می‌دهد.

سازندگان این باتری آبی ادعا می‌کنند که چگالی انرژی آن حتی از برخی الکترودهای جامد نیز فراتر رفته و از نظر هزینه نیز با باتری‌های لیتیومی سنتی قابل مقایسه است. آنها معتقدند این فناوری می‌تواند گزینه‌ای توسعه‌پذیر برای ذخیره انرژی در مقیاس شبکه و حتی خودروهای الکتریکی باشد.

این دستاورد که به گفته محققان امکان توسعه باتری‌های آبی با چگالی انرژی بالا را به اثبات می‌رساند، می‌تواند گامی مهم در جهت افزایش ایمنی و کارایی باتری‌های آینده باشد و کاربردهای گوناگونی در صنایع مختلف داشته باشد.

دیگر خبرها

  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • انقلاب چینی‌ها در باتری‌سازی: این باتری با آب کار می‌کند!
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور